Дизайн ефемерного магазину Chanel в Куршевелі | Нова мода, краса і здоров'я!

Творіння Карла Лагерфельда в дизайні ефемерного бутіка Chanel у Куршевелі

Відкриття нового магазину Chanel

Ефемерний бутік Chanel, дизайн якого виконаний в стилі великих творінь Карла Лагерфельда, відкрився в Куршевелі. Магазин знаходиться в містечку під назвою Savoyard ski station. На площі 160 квадратних метрів розташовуються два поверхи круїзної колекції 2014/15 року і аксесуарів.

Дизайн інтер’єру магазину, натхненний цією колекцією, що включає в себе стіни у вигляді мозаїки з відтінками матового, райдужного та мідно-зеленого.

Нижній поверх нового магазину відрізняється вишуканим декором з унікальними кольоровими рішеннями для кожного стенду.

Відділ з годинниками, ювелірними виробами та іншими аксесуарами виконаний у золотому кольорі. Зал з одягом ховається за чорними стінами.

Сходи на другий поверх прикрашені мозаїкою і ліхтарями, які приведуть відвідувачів у відділ дизайнерського взуття. Всі вітрини в цій частині магазину, яка виконана в темно-зеленому кольорі, прикріплені до стін і створюють тим самим абсолютно новий, сучасний образ магазину Chanel.

Магазин Chanel з ювелірними виробами та одягом.
Магазин Chanel відкрився новий.
Новий магазин Chanel - фото.

Під ногами відвідувачів красується дерев’яний паркет, який за словами власників, “додає остаточний штрих чистої досконалості”.

Фото: Chanel

Мітки:

Схожі записи:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *