Коноплі, корисні властивості насіння

Коноплі, корисні властивості насіння

Є вісім амінокислот, які організм не може виробляти самостійно і дві інші, які не може виробляти в достатній кількості. Ці амінокислоти мають велике значення, і якщо їх не вистачає в нашому раціоні, то це може призвести з часом до хвороб і навіть смерті.Ці незамінні амінокислоти, поряд з іншими ферментами, регулюють всі основні життєві процеси.

Майже три чверті твердої маси тіла складається з білків. Тіло будується і підтримується дивно складною системою амінокислот. Конопляне насіння містять всі вісім незамінних амінокислот.

Зерна коноплі містять альбумін і глобулін. Альбумін це речовина, яка живить насіння, перш ніж почнеться процес фотосинтезу. Глобулін є третім, найбільш представленим білком в організмі людини. Глобуліни забезпечують ферментативні реакції безпосередньо в плазмі. Але в першу чергу вони відповідальні за природний захист від атак шкідливих мікроорганізмів. Глобулярні білки організм використовує для вироблення антитіл.

Глобуліни, так звані імуноглобулін, абсолютно необхідні для підтримки здорової імунної системи і представляють першу лінію оборони нашого организму. Кращий спосіб гарантувати, що тіло має досить матеріалу, щоб створити глобулін, це є продукти з високим вмістом білків імуноглобулінів.

Зерна конопель дають організму всі незамінні амінокислоти, необхідні для підтримки здоров’я, незамінні жирні кислоти «Омега 3, 6, 9», в співвідношенні які ідеально підходять для людини. Конопляне насіння містять багато мікроелементів, таких як йод, хром, срібло та літій і забезпечує поставку матеріалів, необхідних для створення імунних формувань гама-глобуліну.

Дивовижні цілющі властивості насіння конопель використовуються для лікування дефіциту поживних речовин у пацієнтів з туберкульозом. Насіння конопель не є ідеальним продуктом для безпосереднього вживання. Якщо залишити насіння на ніч у воді після цього їх можна додавати в салати приготовані на пару, вегетаріанські суміші і випічки.

Конопляне молоко народним приготуванням. Будь-яку кількість насіння промивають водою, а потім залишають у воді поки не з’являться білі паростки. Далі зерна потрібно засипати в блендер і додати свіжої води (близько 1,5 частини води на одну частину насіння). Після обробки в блендері суміш потрібно процідити через дрібне сито. Підготовлене молоко може далі підсолодити медом або змішати з фруктами (наприклад, бананами).

Схожі записи:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *