Карл Лагерфельд розробив дизайн нового ресторану в Монако

Карл Лагерфельд розробив дизайн нового ресторану в Монако

Проект нового розкішного ресторану в Монако Карл Лагерфельд розробляв спільно з Жоэлем Робюшоном, що має титул «Кращий шеф-кухар століття». Ресторан «Одіссей» розташований в готелі Метрополь в центрі князівства Монако. У цьому проекті Лагерфельд відповідав за дизайн інтер’єру в ресторані, розташованого біля басейну.

Відвідувачі готелю зможуть оцінити вітражі з зображеннями давньогрецьких героїв (антична історія та її міфи – улюблена тема Карла Лагерфельда). Перші гості зійшлися на думці, що інтер’єр нового закладу нетиповий для Монако, але в той же час він припаде до смаку навіть самим вимогливим користувачам. Плетені стільці відмінно доповнюють фрески, а скуштувати смачні страви можна буде, навіть не виходячи з басейну.

Досвідчений шеф-кухар, придумуючи меню, робив ставку на шашлик, салати. Топ-страви нового ресторану – це салат з восьминога з соусом песто і маринованими овочами, омар з листям молодого шпинату, васабі і карпаччо з яловичини, та з оливковою олією – стануть хітами на Лазурному Березі.

Кілька днів в тиждень гості зможуть насолодитися живою музикою. Концепція ресторану – бути простим витонченим і без надмірностей. І, здається, Карлу Лагерфельду і Жоэлю Робюшону це вдалося.

Схожі записи:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *