Гречана дієта з кефіром

Гречана дієта з кефіром - 4 кг.

Гречану дієту називають разову у використанні, так як вона полягає в одноразовому застосуванні, прийомі їжі, протягом певного часу, наприклад – тижня. Корисна гречана дієта в тому випадку, коли ми бажаємо побачити швидкий ефект, зацікавлені в тому, щоб виглядати чудово, а часу на прийняття систематичних і довгострокових раціонів і дієт недостатньо.

Так, як гречана дієта одно приймальня, її не слід застосовувати довше, ніж тиждень. За цей час, тобто протягом тижня, цілком можливо позбавитися (схуднути) навіть від 4 кілограмів зайвої ваги. А це не так і мало. Дієту на гречці можна застосовувати повторно мінімум через місяць, а краще через півтори.

Варто пам’ятати, що дієта, гречана це швидше тип швидкої допомоги в екстремальних випадках, тобто дієта на крайній випадок, а не для харчування, з метою досягнення стійких результатів.

Правила гречаної дієти дуже прості: один стакан круп заливаємо двома або трьома склянками окропу. Накриваємо чимось і залишаємо на ніч для розбухання. Варити не рекомендується, щоб зберегти корисні властивості, що і дають позитивний ефект.

До каші не використовуйте будь-яких приправ і добавок, в тому числі і масла, за винятком одно-процентного кефіру і солі на смак. Кашу можна їсти помірно, а от кефір вживаємо не більше одного літра на день. Можна також пити: воду кип’ячену, мінеральну без газу, не завадить зелений чай.

Мітки:

Оцінити будь ласка статтю:

Схожі записи:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *