Худніть на здоров’я

Худніть на здоров’я, калорійність продуктів

Ви твердо вирішили схуднути? З чого починати! Із самоконтролю насамперед, вірніше із підрахунку калорій. А ще із знайомства з табличкою, котру ми наводимо нижче. З неї ви дізнаєтесь про цікаві речі, вміст калорій у продуктах! Виявляється, що, наприклад, малина калорійніша за свинину…

Скільки калорій міститься в 100 грамах різних продуктів?

Фрукти

Персики – 50.
Черешня – 52.
Груші – 50.
Яблука – 52.
Малина – 635.
Горіхи -660.
Сушені фрукти – 240.
Полуниця – 45.
Ізюм – 270.
Слива – 56.
Вишня – 22.

Овочі і гриби

Квасоля – 340.
Горох сушений – 325.
Зелений горошок – 76.
Гриби – 45.
Цвітна капуста – 30.
Квашена капуста – 28.
Печена картопля – 215.
Картопля відварена – 120.
Картопля в «мундирі» – 96.
Варена морква – 42.
Помідори – 20.
Редис – 20.

Білки

Варене яйце – 85.
Знежирений кефір – 74.
Жирний кефір – 125.
Сметана – 160.
Молоко – 65.
Жирний сир – 295.
Знежирений сир – 165.
Сир твердий – 540.
Вершки – 300.
Знежирене молоко – 40.

Жири

Маргарин – 729.
Вершкове масло – 758.
Олія – 900.
Свинячий жир – 940.

М’ясо, дичина, ковбасні вироби

Відварена баранина – 140.
Смажена баранина – 165.
Смажена курка – 210.
Смажена качка – 345.
Відварена пісна курка – 135.
Відварена жирна курка – 195.
Пісна свинина тушена – 245.
Жирна свинина – 275.
Відварена пісна яловичина – 110.
Тушена яловичина – 165.
Жирна свинина – 390.
Відварена жирна яловичина – 205.

Риба

Відварена тріска – 44.
Смажений короп – 145.
Відварена форель – 45.
Сардини в олії – 275.
Мариновані оселедці – 155.
Тунець в олії – 300.
Відварений короп – 95.
Линок – 40.
Відварений судак – 30.
Відварена щука – 45.
Копчені оселедці – 218.

Вироби з тіста і крупів

Хліб білий – 265.
Каша перлова – 330.
Рис – 345.
Солодкі вироби – 400.
Хліб житній – 253.
Каша манна – 325.
Вівсяні пластівці – 375.
Солодкі сухарики – 350.

Інші продукти

Цукор – 395.
Шоколадні цукерки – 460.
Майонез – 500.
Шоколад – 680.
Какао – 400.

Худніть на здоров’я, але із підрахунком кількості вживаних калорій.

Схожі записи:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *