Яблучна дієта на тиждень

Яблучна дієта на тиждень.

З приходом весни, багато людей за зиму втрачають корисні накопичення організму, набирають вагу і не можуть підтримувати себе у формі. Є багато дієт, але далеко не будь-яка підходить для кожної людини. Дуже популярні та корисні вважаються фруктові та овочеві дієти. Ці схуднення отрималипопулярність завдяки одній з різновидів, такий як яблучна дієта. Але, як і в будь-якій дієті тут є свої плюси і мінуси.

В основі яблучної дієти звичайні яблука. Знавці вважають, що така дієта корисна для здоров’я і швидкого схуднення, а інші думають, що яблуко не найкраще вплив на організм. Так давайте розберемо за і проти.

Переваги яблучної дієти

Основною перевагою яблучної дієти є швидке схуднення, відповідно поліпшення форми і здоров’я. Секрет ефективності яблук міститься в волокні плода, яке правильно бореться з ожирінням. Ще однією перевагою є те, що дієта смачна і дозволяє з’їдати багато яблук в день, скільки душа воліє. Ще одну перевага, як простота підготовки. Їмо яблука і не витрачаємо час на складне і трудомістке приготування їжі, тим більше, коли не можемо витрачати дорогоцінний час, проводячи його на кухні.

Недоліки яблучної дієти

На жаль, але не зважаючи на те, що дієта ефективна, смачна і швидка, це не сама здорова їжа. Насамперед, усуваючи жири, ми не поставляємо потреби організму для нормального функціонування поживними речовинами. Застосовуючи ті ж яблука, обмежуємо потребу багатьох інших вітамінів, так як в основному це джерело вітаміну “С», також позбавляє організм від білка і вуглеводів. В результаті дефіцит цих компонентів може спричинити: ендокринні розлади, проблеми з шкірою і випадання волосся. Крім того, дієта послаблює організм і змушує вас почувати себе втомленими і сонними на протязі всього дня.

Приблизне меню яблучної дієти на один день

До першого прийому їжі рекомендується випивати склянку води з невеликою кількістю яблучного оцту. При цьому стимулюється обмін речовин.

Сніданок: маленькі шматочки яблук в будь-якій кількості, чай з настою м’яти або ромашки, не газована мінеральна вода в будь-якій кількості.

Вечеря: яблука в будь-якій кількості і не газована мінеральна вода.

Вечеря: яблука, в цілому або тертому вигляді, мінеральної вода або чай.

У зв’язку з тим, що дієта є досить обмежена яблуками, відразу після її завершення необхідно поступово включати й інші компоненти в блюдо, але не перестаратися. Курс дієти близько тижня, більше голодати немає необхідності.

Мітки:

Оцінити будь ласка статтю:

Схожі записи:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *