Весняна дієта

Весняна дієта.

Весна пора розвантаження і очищення організму після тривалої і виснажливої зими. А тому популярна у цей період весняна дієта.

Дієта не голодна, овочів можна їсти багато, але вже зовсім не перестаратися. Слід уникати бананів і дуже солодких фруктів. Варто пити багато мінералки або зеленого чаю.

При покупці молочних продуктів в рамках цієї дієти потрібно звертати увагу на жирність. Оптимально – не більше 1%, але ніяк не більше 3%.

Меню весняної дієти

Сніданок: 1/2 баночки сиру (125 гр), 2-3 крекери або тосту, ложка меду чай або кава без цукру.

Перекус: 1-2 фрукта і зелені овочі (болгарський перець, огірки).

Обід: склянка супу без жиру (окрошка, овочевий, борщ). Пісна яловичина, телятина або куряче філе без шкірки – відварне. Гарнір – три столові ложки зеленого горошку і свіжі овочі.

Полудень: 1-2 крекери або бутерброд, овочі та одна чайна ложка рослинної олії, 1/2 баночки сиру.

Вечеря: 1-2 фрукта, один дієтичний йогурт.

Перед будь-якою їжею потрібно випивати 200 мл склянку не газованої мінеральної води.

Термін такої дієти місяць, інакше не має сенсу виснажувати організм.

На останок — завжди потрібно прислухатися до свого організму і не потрібно його наперекір виснажувати чи морити голодом. Тому відступ незначний від весняної дієти буде на користь.

Оцінити будь ласка статтю:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 голосів, середній: 5,00 із 5)
Loading...

Схожі записи:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *