Весняна дієта

Весна пора розвантаження і очищення організму після тривалої і виснажливої зими. А тому популярна у цей період весняна дієта.
Дієта не голодна, овочів можна їсти багато, але вже зовсім не перестаратися. Слід уникати бананів і дуже солодких фруктів. Варто пити багато мінералки або зеленого чаю.
При покупці молочних продуктів в рамках цієї дієти потрібно звертати увагу на жирність. Оптимально – не більше 1%, але ніяк не більше 3%.
Меню весняної дієти
Сніданок: 1/2 баночки сиру (125 гр), 2-3 крекери або тосту, ложка меду чай або кава без цукру.
Перекус: 1-2 фрукта і зелені овочі (болгарський перець, огірки).
Обід: склянка супу без жиру (окрошка, овочевий, борщ). Пісна яловичина, телятина або куряче філе без шкірки – відварне. Гарнір – три столові ложки зеленого горошку і свіжі овочі.
Полудень: 1-2 крекери або бутерброд, овочі та одна чайна ложка рослинної олії, 1/2 баночки сиру.
Вечеря: 1-2 фрукта, один дієтичний йогурт.
Перед будь-якою їжею потрібно випивати 200 мл склянку не газованої мінеральної води.
Термін такої дієти місяць, інакше не має сенсу виснажувати організм.
На останок — завжди потрібно прислухатися до свого організму і не потрібно його наперекір виснажувати чи морити голодом. Тому відступ незначний від весняної дієти буде на користь.
Оцінити будь ласка статтю:
Зимова чи весняна дієта – яка різниця?
А та, що весняна розвантажувальна.